U Drnišu po prvi puta Božićni sajam pod šatorom

- 14. prosinca 2011.

Po prvi puta u našem gradu ove godine organizira se Božićni sajam.

Ususret Božiću i Novoj godini manifestaciju “Božićna priča” organiziraju Turistička zajednica i Grad Drniš uz potporu brojnih donatora.

Riječ je o dvodnevnoj manifestaciji koja će se odvijati pod šatorom na središnjem gradskom trgu Poljani. “Božićnu priču” u Drnišu, ovog petka,16. prosinca otvorit će gradonačelnik Ante Dželalija.

Prvog dana program se organizira u suradnji s Dječjim vrtićom Drniš. U bogatom programu od 16 do 19 sati najmlađe Drnišane očekuje nastup dječjeg zbora “Grdelini” drniškog vrtića, zatim i mađioničar Casper, predstavit će se i članovi gimnastičkog kluba iz Šibenika a vrhunac večeri biti će dolazak Djeda Mraza.

Drugi dan, u subotu 17. prosinca, priprema se i prodajni božićni sajam od 09.30 sati do 16.00 sati, kada će se predstaviti brojni drniški izlagači sa svojim rukotvorinama i autohtonim delicijama. Ujedno se priprema i program uz nastup Tamburaškog orkestra Krste Odaka, KUD-ova Miljevci i Petrovo polje, te plesne skupine Step up. Završnica je koncert drniške grupe “Dernis Jam” od 19 do 22 sati.

TZD-Plakat-B2-facebook


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background