Drniš OPEN u subotu i nedjelju na Podvornici

- 24. kolovoza 2018.

Zajednica sportova Grada Drniša ovog vikenda organizira drugi turnir u tenisu – Drniš Open 2018. Turnir će se održati 25. i 26. kolovoza na Sportskom centru Podvornica. Turnir je uvršten u kalendar Hrvatske unije tenisača – HUT TOUR SERIJA 500. Igrat će se u dvije kategorije – parovi i pojedinci. Prijave se vrše na broj mobitela 097/639 – 6830, a potrebno je navesti ime i prezime, godinu rođenja, te broj mobitela. Za pojedince prijave se vrše još danas do 18 sati, dok prijave za parove traju do sutra 25. kolovoza do 15 sati. Javni ždrijeb održat će se danas s početkom u 16 sati, a kotizacija za sudjelovanje je 100,00 kuna. Turnir će biti otvoren sutra u 8 sati ujutro.

Direktorica turnira Iva Jelčić kazala nam je nekoliko crtica o povijesti tenisa u Drnišu.

-Kako smo prošle godine i najavili, ovog ljeta nastavljamo s teniskom pričom. Vjerujem da mnogi ne znaju da se tenis u Drnišu pojavljuje davne 1909. godine kada se na prostoru današnje veterinarske ambulante sagradilo prvo tenisko igralište, a drugo tenisko igralište u Drnišu sagrađeno je 1921. godine na Kalunu. Želja nam je vratiti taj sport na prostor grada Drniša jer tenis u Drnišu ima svoju povijest.

Najavila je i ovogodišnji turnir te pozvala sve zainteresirane da dođu sutra na Podvornicu.

-Na ovogodišnjem turniru očekujemo veći broj sudionika, s naglaskom na veći broj domaćih igrača. Prijave se primaju još danas do 18 sati, stoga pozivam sve koji nisu da se prijave što prije. Turnir single-a igrat će se u subotu, a turnir parova je predviđen za nedjelju, naravno ako vrijeme to dozvoli. Pozivam sve naše sugrađane da nam se pridruže ovog vikenda na Drniš OPEN-u.


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background