Završio malonogometni turnir “Sv.Roko 2018.”

- 23. kolovoza 2018.

Završen je malonogometni turnir sv. Roko 2018. koji se tradicionalno održava povodom Dana Grada Drniša. Pobjednik turnira je ekipa Promine koja je osvojila glavnu nagradu od 12 tisuća kuna.

Finalnu utakmicu igrali su ekipa Vukićevi Cipli i ekipa Promina koja je bila bolja u izvođenju slobodnih udaraca protiv momčadi Vukićevi Cipli. Slobodni udarci su se izvodili jer je u regularnom dijelu susreta rezultat ostao neriješen. Treće mjesto osvojili su momci iz ekipe Disco bar Insomnia-Restaurant Kod Tome dok je na četvrtom ostao MNK Pokrovnik.

Za Fair play ekipu proglašena je ekipa MNK Kljaci. Titulu najboljeg golmana osvojio je Marko Mihaljević, a najboljeg strijelca Bruno Španja. Najbolji igrač na ovogodišnjem „Malonogometnom turniru sv.Roko 2018.“ bio je Mate Olujić.

Matijas Duvnjak predstavnik ekipe Promina kazao nam je svoje dojmove nakon osvojenog prvog mjesta.

-Osjećamo se ponosno! Nakon dvije godine Promina se vratila s jakom ekipom koja je bila najbolja na turniru. Osvojili smo iznimno jak turnir i što je najvažnije u spomen najboljeg igrača što je Promina imala, Mile Čvelje. Prezadovoljni smo!

Kazao je i koliko su zadovoljni organizacijom ovog turnira.

-Organizacija je bila jako dobra, nema se tu što reći, bilo je dosta jakih ekipa. Naravno najbolja je pobijedila. Nogomet je bio dosta dobar, malo je vrijeme poremetilo raspored, ali sve u svemu jako smo zadovljni.

Na pitanje hoće li i sljedeće godine sudjelovat u turniru predstavnik ekipe Promina je odgovorio.

-Naravno tu nema spora. Promina i dogodine osvaja prvo mjesto!

Za ekipu Promine igrali su: Nikola Čizmić, Toni Rendić, Marin Musinov, Mislav Kustura, Duje Kustura, Zvone Šućur, Josip Radić, Antonio Perić,Luka Tešija, Alen Marić, Antonio Sekulić, Marin Babić, Hrvoje Pandža, Marino Jakovljević i Matijas Duvnjak.


Nastavite čitati

Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian