Završen 2. GOODfest – Ecija Ojdanić: plakala bi od sreće!

- 26. srpnja 2022.

Rene Bitorajac, Igor Mešin, Joško Ševo, Stojan Matavulj, Ana Begić Tahiri, Jan Kerekeš, Ecija Ojadnić i Matija Šakoronja  glumci su koji su se u drugom izdanju kazališnog festivala GOODfest predstavili publici u Drnišu proteklih pet dana kroz pet kazališnih predstava: ‘Idemo uživo’ – kazalište Luda kuća,  ‘Govorite li hrvatski?’ – kazalište Gavella, ‘Komušanje mozga’ – Glumačka družina Histrion, ‘Ja, trudnica’ – Kerekesh teatar, ‘Čudo’ – kazalište Moruzgva.

Fenomenalan događaj organizirale su Ivana Menđušić direktorica Turističke zajednice Grada Drniša i glumica Ecija Ojdanić ravnateljica Kazališta Moruzgva, rođena Drnišanka, petropoljka, a koja nam je kazala kako bi plakala od sreće:

 

Nakon predstava publika je uživala u svirkama i koncertima na Poljani, a lokacija održavanja predstava ove godine je promijenjena. Lani su se održavale na Poljani, ove godine na platou ispred drniške osnovne glazbene škole. Međutim ispostavilo se da je prostor premalen da bi primio svu zainteresiranu publiku. Stoga za dogodine se razmišlja o promjeni lokacije a svi bi željeli na – Gradinu:

 

-“Srce mi je zaista ogromno, toliko ljubavi i pozitivne energije bilo je proteklih dana u Drnišu. Hvala svim pokroviteljima i sponzorima koji su omogućili održavanje festivala. Hvala svima koji ste nas posjetili. Hvala Eciji, koja se toliko nesebično daje za ovaj škrti kraj. Pokazali smo kako možemo, kako znamo i umijemo i očekujem kako ćemo iz godine u godinu biti bolji.” – poručila je Ivana Menđušić, direktorica Turističke zajednice grada Drniša.

Publika je prezadovoljna:

 

Organizatori: Kazalište Moruzgva i Turistička zajednica grada Drniša
Suorganizator: Pučko otvoreno učilište Drniš
Pokrovitelji: Šibensko-kninska županija, Grad Drniš, Turistička zajednica Šibensko-kninske županije
Zlatni sponzor kazališnog dijela programa: Aluflexpack
Sponzori: Pan, OTP banka, Vinoplod
Medijski pokrovitelj: Radio Drniš

Projekt sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

FOTO: Mario Sučić


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background