Započeo je proces izbora za članove vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora

- 26. kolovoza 2014.

Krajem rujna Drnišani će na birališta, odlukom Gradskog vijeća Grada Drniša 21. rujna održat će se izbori za članove vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora na području Grada Drniša . Odluka je stupila na snagu 20. kolovoza, pa izborni rokovi teku od 21. kolovoza od kada u Gradskom izbornom povjerenstvu se zaprimaju prijedlozi kandidacijskih lista. Moraju biti zaprimljene najkasnije u roku 14 dana od dana stupanja na snagu odluke o raspisivanju izbora, odnosno najkasnije do 24 sata 03. rujna 2014.

Gradsko izborno povjerenstvo sastavit će i objavit na oglasnoj ploči i internetskim stranicama Grada Drniša sve pravovaljane liste do 5. rujna do ponoći.
Tada započinje i izborna promidžba koja će potrajati do 19. rujna do 24 sata.
Zabrana izborne promidžbe je od ponoći 20. rujna do 19 sati na dan izbora kada će se i zatvoriti birališta.

Dodajmo kako Gradsko izborno povjerenstvo na čelu kojeg je predsjednica Ana Kević Brakus, do 5. rujna objavit će popis biračkih mjesta. Političke stranke pak dužne su do 8. rujna odrediti članove biračkih odbora, ukoliko to ne učine Gradsko izborno povjerenstvo samostalno će odrediti članove biračkih odbora koji moraju biti imenovani najkasnije do 10. rujna do 24 sata.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background