Zagora zaustavila Hajduk u Splitu, Omiš u Unešiću za kraj jeseni!

- 24. studenoga 2014.

Foto: Nino Matić

Nogometaši Zagore u 16. kolu na gostovanju u Splitu kod B-momčadi odigrali su neodlučeno 0:0 i osvojili veliki bod, drugi u gostima ove sezone. Iako su na put u Split, na okršaj s mladom momčadi Hajduka na pomoćno igralište na Poljudu otišli bez puno nade i s prorijeđenim kadrom kući su se vratili zadovoljni. Na dobro ispunjenom poljudskom terenu na kojem je bilo i puno navijača Zagore nogometaši trenera Hrvoja Dujića dobro su neutralizirati sve pokušaje mladih igrača Hajduka koji i nisu imali previše izrazitih prilika. Najopasnije je Hajduk zaprijetio iz slobodnog udarca preko K. Ljubičića 15 minuta prije kraja utakmice. Zagora je svoje prilike imala preko Baraća i Emera.
Hajduk je napravio završi pritisak u kojem je bilo i nekih povika na neke odluka sudca iz Šibenika koji je svoj posao mogao i bolje odraditi.

Trener Hrvoje Dujić nakon utakmice je izjavio da je jako zadovoljan ishodom utakmice, osvojenim bodom i konačno pravom reakcijom svojih momaka na gostovanju. “Nema mjesta velikom slavlju uspjeha u Splitu, sve misli su usmjerene na utakmicu s Omišom gdje pobjedom želimo osigurati miran odlazak na zimsku pauzu”. Kapetan Roko Škomrlj također je istaknuo zadovoljstvo osvojenim bodom. “Junački smo sve odradili i ovo nam je najbolja gostujuća utakmica sezone, ovaj bod bi mogao biti kapitalan. Sve ovo moramo potvrditi pobjedom u zadnjem kolu protiv Omiša na Borovištu”. Zagora dakle u 17. kolu, zadnjem prije zimske stanke u Unešiću dočekuju Omiš. Prigoda je to da se jesen završi pobjednički i potvrdi ovaj veliki bod protiv Hajduka.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background