Za gradonačelnika/icu Grada Drniša natječu se Vlatka Duilo (HNS) i Josip Begonja (HDZ)

- 17. prosinca 2012.

Za prijevremene izbore za gradonačelnika Grada Drniša i njegovog zamjenika tek dvije stranke istaknule su svoje kandidate, izvijestilo je Gradsko izborno povjerenstvo.
Kandidat Hrvatske demokratske zajednice za gradonačelnika Drniša je mr. sc. Josip Begonja, predsjednik Gradskog odbora drniškog HDZ-a i predsjednik aktualnog saziva Gradskog vijeća. Kandidat za njegovog zamjenika je Nikola Lovrić komercijalni direktor GIRK Kaluna i zamjenik predsjednika uprave te tvrtke. Lovrić je nekadašnji prvi čovjek drniškog HDZ-a kojega je na tom mjestu zamijenio upravo Begonja. 
Kandidatkinja Hrvatske narodne stranke za gradonačelnicu Drniša je Vlatka Duilo aktualna zamjenica gradonačelnika Drniša, dok je kandidat za njezinog zamjenika Marin Malenica, vijećnik drniškog Gradskog vijeća i djelatnik Javne ustanove Nacionalni park Krka.
Zanimljivo, i Duilo i Malenica nedavno su se učlanili u HNS dok na prošlim lokalnim izborima oboje su bili članovi Nezavisne liste pokojnog Ante Dželalije.
Prema odluci Vlade Republike Hrvatske prijevremeni izbori za gradonačelnika Drniša održat će se 27. siječnja 2013. godine a zbog smrti gradonačelnika Dželalije.
Od danas službeno starta izborna kampanja a koja će po odluci Državnog izbornog povjerenstva trajati čak šest tjedana!

IZBORI


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian