Za Europski tjedan kretanja bogati program u Drnišu

- 14. rujna 2020.

Turistička zajednica Grada Drniša ove godine sudjeluje u Europskom tjednu kretanja (European mobility week), 16. rujna – 22. rujna 2020. godine prema sljedećem rasporedu:

16.09:
– jutarnja tjelovježba u 08:00h na Poljani (vježbe su prilagođene svim uzrastima)
17.09.:
– uspon na Prominu
– kretanje u 08:00h iz Lišnjaka, oko 11:00h predviđen je spust do penjačke stijene gdje će zainteresirani moći isprobati sportsko penjanje (oprema osigurana)
– za ovaj dan potrebno je ponijeti dovoljno vode i nešto hrane (sendviče, voće)
18.09.:
– u 12:00h u Drniš dolaze treneri iz Aktivni.hr koji će na Poljani održati prigodni program uz vježbanje i dodjelu nagrada najboljim sudionicima
– imat ćete priliku uživati u vježbama koje ćete izvoditi zajedno s trenerima na za to predviđenim strunjačama
– svi sudionici dobit će prostirku na korištenje i bočicu s vodom
21.09.:
– na Poljani će se od 10:00h prezentirati će se drniški sportski klubovi; zainteresirani će moći pogledati sve rekvizite, popričati s voditeljima te po želji učlaniti se u neki od klubova
22.09.:
– city cross s početkom u 9:00h – ovisno o mogućnostima, sudionici će trčati ili hodati, a vodiči će čekati kod svakog lokaliteta kako bi nam rekli par riječi o povijesti grada Drniša:
Sastanak u 08:50h u parku, ispred Vrela života. Nakon što turistički vodič ispriča par detalja slijedi razgibavanje i trčanje/hodanje do crkve sv. Ante. Od crkve sv Ante nastavlja se prema Gradini. Predzadnja točka je Mlinica, a city cross završava istezanjem na Poljani.

Za dane 17.09., 18.09. i 22.09. potrebne su prijave ili najave koje možete izvršiti putem  facebook stranice Turističke zajednice Grada Drniša ili na mail adresu info@tz-drnis.hr.


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background