Večeras i sutra koncerti povodom dana grada

- 14. kolovoza 2018.

Povodom dana grada i blagdana svetog Roka zaštitnika Drniša danas i sutra će se održati dva koncerta. Prvi na redu je koncert Gradskog puhačkog orkestra Drniš koji će se održati večeras u 21 sat. Program koncerta najavio nam je predsjednik GPO Drniš Hrvoje Pekas.

-Pripremili smo oko sat vremena programa. Svirat ćemo desetak skladbi koje su poznate i od proteklih godina. Od ove godine imamo i novog maestra, to su nekakve promjene koje su se dogodile. Pozivam sve ljude da dođu na koncert i uživaju zajedno s nama u našem programu.

Važno je napomenuti da u slučaju nevremena koncert neće biti otkazan.

-Ukoliko bude kiša, koncert ćemo održati u kino dvorani. Tako da se ljudi ne iznenade ako bude kiša, koncert neće biti otkazan! Pozivamo sve još jednom da u slučaju kiše dođu poslušati koncert u kino dvoranu.

Osim koncerta Gradskog puhačkog orkestra Drniš koji će se održati večeras, svoj koncert za sutra priprema i Tamburaški orkestar Krsto Odak. Njihov koncert će se održati sutra na blagdan Velike Gospe u 21 sat. Voditeljica orkestra Milka Tomić najavila nam je program koncerta.

-Program je raznolik, za svakoga će se pronaći po nešto. Prvi dio programa je klasičan, drugi dio su slavonski napjevi, a treći dio je vezan uz Dalmaciju. Ako nas vrijeme posluži koncert će se održati na Poljani ako budemo imali razglas. U slučaju da razglasa ne bude koncert ćemo održati na stubištu iznad Poljane.

smotra glazbara 8  


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian