Županijski Trgovački lanac Djelo otvorilo trgovinu u Drnišu

- 13. listopada 2010.

U prizemlju nekadašnjeg drniškog hotela Danica najveći županijski trgovački lanac “Djelo” iz Unešića otvorilo je svoju 63 trgovina na prostoru Šibensko – kninske županije, te šestu na drniškom području.

“Djelo” je osnovano 1990. godine sa sjedištem na području Općine Unešić. Već duže vrijeme ima trgovine u Unešiću, Oklaju, Kljacima, Pakovu Selu, te na Miljevcima.

U centru Drniša, u sklopu prodajnog prostora, ukupne površine oko 400 metara četvornih, osim trgovine nalaze se i mesnica te pekara. Zaposleno je 10-tak djelatnika.

O značaju otvaranja trgovine u Drnišu izvršni direktor Tedi Slamić je kazao kako “Djelo” pri odabiru asortimana robe posebice izdvaja domaće tvrtke s prostora cijele županije pa tako i sa drniškog područja. Njihova filozofija je “Naš kupac naš susjed”, a pod sloganom “Zajednički smo jači” i “Ostavimo svoju kunu u svojoj županiji”, žele izravno doprinijeti jačanju cjelokupnog gospodarstva u Šibensko kninskoj županiji.

– Nakon Drniša slijedi otvaranje trgovina u Šibeniku i u Skradinu. Očekujemo da nas Drnišani prepoznaju kao domaću trgovinu koja je u svom razvoju vodila računa o poduzetnicima iz Drniša, prodajemo pakovački sir i jaja, drniški pršut, voće i povrće, a izdvojio bi i pekarnicu Ivice Anđelića s kojim već godinama surađujemo, kazao je izvršni direktor Tedi Slamić. Novu trgovinu otvorio je gradonačelnik Drniša Ante Dželalija.

Prigodom otvaranja drniške trgovine Slamić je uručio ček financijske potpore od 12 tisuća kuna Nevenki Milošević – predsjednici Društva multiple skleroze Šibensko – kninske županije.

djelo_radio_1

djelo_radio_2

djelo_radio_3

djelo_radio_4


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian