U susret Božiću koncerti u Oklaju, Unešiću i Drnišu

- 20. prosinca 2013.

Oklaj

U susret Božiću večeras u Oklaju priprema se božičini koncert i promocija knjige .Najprije u 16 sati i 30 minuta u zgradi općine biti promovirana knjiga Ante Barišića pod nazivom” Bog je čovjek, čovjek je bog i dohvat beskraja”,a potom u 18 sati u Domu kulture u organizaciji općine Promine održat će se božićni koncert. Nastupit će Gradski pjevački zbor „Neuma” iz Drniša, dječji zbor osnovne škole iz Oklaja i Kulturno umjetnička udruga” Promina”.

Foto: Facebook

Unešić

Povodom božićno-novogodišnjih blagdana Kulturno-umjetnička udruga”Zvona Zagore” iz Mirlović Zagore u Domu kulture u Unešiću sutra 21. prosinca priređuje prigodan božićni program. Uz domaćine KUU„Zvona Zagore”, Nastupaju KUD „Sv. Ante” Kraljice,KUD „Srce Zagore” Unešić i Klapa „Kanela” iz Grebaštice.

Ujedno će biti predstavljan drugi dio knjige „Iz kužine babe Tonke”. Riječ o knjizi s pričama o ljudima iz Dalmatinske zagore ,šibenskog novinara “Slobodne” i aktualnoga glavnog urednika “Šibenskog lista” Zdravka Pilića. Ulaz je na koncert slobodan,početak je u 18 sati.

Drniš

Nizom božićnih koncerata i Drnišani će dočekati najradosniji kršćanski blagdan Božić.

Tako Pučko otvoreno učilište i u ovu nedjelju, 22. prosinca ,priprema božićni koncert na kojem nastupaju Gradski pjevački zbor „Neuma” ,dječji zbor „Grdelini” i klapa „Kolura „iz Splita. Koncert će se održati u župnoj Crkvi gospe o Ružarija u 19 sati.

U ponedjeljak 23. prosinca koncert priprema i drniška FRAMA. Tijekom koncerta bit će humanitarna lutrija s nagradama. Lutrija će prodavat po 10 kuna na ulazu u koncertnu dvoranu glazbene škole Krste Odaka gdje će se koncert održati s početkom u 19 sati. Sav prikupljeni novac od lutrije ide za pomoć jednom ocu obitelji sa našeg područja oboljelom od raka. Lutrija se može kupit i poslije sv. misa u nedjelju na izlazu iz crkve kod framaša .

Na sam Badnjak ,24.proisnica,u župnoj crkvi Gospe od Ružarija prije ponoćke koncert priređuju Gradski puhački orkestar i klapa Drniš.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background