Božićno vrijeme u Dječjem vrtiću

- 20. prosinca 2013.

I ovih božićnih blagdana najviše je radosti za najmlađe Drnišane. U Dječjem vrtiću cijeli tjedan održavaju se božićne priredbe koje su po odgojnim skupinama pripremila djeca sa svojim odgojiteljicama. Niz događanja i aktivnosti djece i odgojiteljica , odgojna skupina Ivančice koja radi po posebnom katoličkom programu za predškolsku dob, upotpunila je posjetom Domu za starije i nemoćne u Oklaju , gdje božićnim programom obradovala i razveselila štićenike doma.

Foto: Dječji vrtić Drniš

Dva dana za redom, 190 mališana iz drniškog vrtića i svih područnih odijeljena priključilo se djeci u posebnom božićnom vlaku HŽ koji je djeci spojio božićni ugođaj i nezaboravan doživljaj prvog putovanja vlakom.
„Tin Express” povezao je ih je od Drniša do Knina,a mnogobrojnim mališanima to je bila prva vožnja vlakom u životu i stoga velik doživljaj. Pravo iznenađenje tek je uslijedilo kada se pojavio Djed Mraz s velikim crvenom vrećom prepunom darova.
Drniške mališane i danas je iznenadio Djed Mraz koji se spustio sa krova središnje zgrade s punom vrećom darova koje i je osobno uručivao.

Foto: Dječji vrtić Drniš

Foto: Dječji vrtić Drniš

Foto: Dječji vrtić Drniš


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background