U subotu u Drnišu Nacionalna izložba CAC -HR Drniš

- 2. kolovoza 2018.

U subotu 4. kolovoza će se u Drnišu održati Nacionalna izložba pasa CAC – HR Drniš. Prema programu koji je objavila Kinološka udruga Drniš, izložba će se održati na školskom igralištu Osnovne škole Antuna Mihanovića Petropoljskog. Program započinje u 17 sati uvođenjem pasa, a otvaranje izložbe je predviđeno u 19 sati. Šime Brakus iz Kinološke udruge Drniš nam je najavio izložbu.

-Nakon 12 godina u naš grad vraća se Nacionalna izložba pasa, svih 10 FCI grupa. Nazočit će dosta izlagača iz cijele Republike Hrvatske, drniški renomirani izlagači kao i izlagači iz 8 europskih zemalja. Prijavljeno je 220 pasa, 70 različitih pasmina. Ovo je izložba isključivo u ljepoti psa.

Ovaj susret će biti odlična promocija drniškog kraja. Pripremljene su bogate nagrade za vlasnike pasa koji će biti nagrađeni, ali i za suce i delegate iz Nacionalne kinološke udruge.

-Kao i svaki puta pobrinuli smo se za mnoštvo nagrada. Cilj nam je prije svega promicanje našeg grada. Pripremili smo razne suvenire s motivima po kojima je naš grad Drniš prepoznatljiv. Glavna nagrada najljepšem psu izložbe je drniški pršut.

Šime Brakus iskoristio je priliku da pohvali sve donatore na susretljivosti i velikodušnosti, te je zahvalio svima na njihovom doprinosu ovoj izložbi.

-Iznimno smo sretni kao i svake godine jer imamo veliki broj donatora. Ljudi su stvarno velika srca! Svaka čast, svima veliko hvala od srca! Da sad nikoga ne ističem, prilikom same izložbe svi sponzori će biti nabrojani i svima ćemo se pojedinačno zahvaliti.

 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian