U srijedu košarkaški spektakl na Poljani

- 10. kolovoza 2015.

Ilustracija

U srijedu 12. kolovoza u našem gradu će se održati streetbasket turnir u organizaciji Hrvatskog košarkaškoga Saveza. Sve će odvijati na središnjem gradskom trgu Poljani, a u sklopu Croatia Basketball Toura 2015. i promocije EuroBasketa koji će se održati u Zagrebu od 05. – 10. rujna. Uz HKS suorganizatori su KK „DOŠK” i Savjet mladih Grada Drniša.
Drniš se našao među 9 odabranih gradova u kojem će se održati streetball turnir.Nakon Šibenika, Zadra, Pule, Rijeke, Slavonskog Broda i Osijeka popularna igra 3 na 3 dolazi i u naš grad, nakon toga obići će još i Karlovac a velika završnica je u Zagrebu 28. kolovoza. U tijeku su prijave za turnir a igrat će se u dvije kategorije, za dječake 2002.godište i mlađe te za seniore. Prijave za turnir mogu se ispuniti i poslati na e-mail adresu: tonci.anzulovic@hks-cbf.hr i na kkdosk@yahoo.com a sudjelovanje na turniru je besplatno. Kako nam je ispred organizacijskog odbora rekla tajnica KK „DOŠK” Iva Jelčić prijave za turnir idu jako dobro:
– Zadovoljni smo sa interesom za turnir, svaki dan zaprimimo po nekoliko prijava. Mjesta u seniorskom uzrastu ima još za par ekipa, stoga pozivamo zainteresirane da požure kako bi sudjelovali na turniru. Ukupno se može prijaviti svega 16 ekipa. Što se tiče turnira za dječake rođene 2002. tu više nema mjesta nažalost. Ovim putem pozivamo sve naše sugrađane da podrže ovaj lijepi sportski događaj, da se dođu zabaviti i navijati jer i za njih će biti nagradnih igara. Maskota Europskog prvenstva zabavljat će djecu, hostese će dijeliti čipi-čips gledateljima te će biti još mnogo drugih popratnih sadržaja, stoga vidimo se na ovom jedinstvenom sportskom događaju na drniškoj Poljani – kazala je Iva Jelčić najavljujući turnir.
Sve će započeti u 18.00 sati a za najbolje momčadi i pojedince osigurane su nagrade organizatora i sponzora ovoga streetbasket turnira. Nagrada za 1. mjesto iznosi 1000 kuna, 2. mjesto 600 kuna a 3. mjesto 400 kuna.Bit će i dodatnih atrakcija i zanimljivosti i posebnih gostiju. Stoga poziv svim sugrađanima da poprate ovaj spektakl u našem gradu. Svima nam može biti čast što se među 9 hrvatskih gradova u promociji košarke i nadolazećeg Eura našao i Drniš. Svi znamo koliko je velikih imena hrvatskoj košarci dao naš grad a ne sumnjamo da će ih davati i dalje. U srijedu od 18 sati svi na Poljanu i uživajte u košarci. A kako je sve proteklo moći ćete saznati u eteru Radio Drniša i na našoj web stranici.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background