U Drnišu otvoreno savjetovalište za prehranu – HIRON

- 15. rujna 2022.

Drniš je dobio nutricionističko savjetovalište, ‘Hiron – savjetovalište za prehranu’, gdje Marija Živković magistra nutricionizma nudi nekoliko usluga.

Svoje obrazovanje završila je na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu 2019. godine. Životni put je naveo na studij nutricionizma. Uvijek su je zanimale kemija I biologija što se s vremenom iskristaliziralo u znanost o prehrani.  Nepresušno područje informacija o raznoraznim mehanizmima I kemijskim reakcijama u tijelu neprestano intrigira nutricionisticu i motivira je da još dublje zaroni u more znanstvene literature kako bi svoje znanje podijelila s drugima.

Iz tog razloga odlučila je otvoriti obrt, odnosno savjetovalište za prehranu, u kojem možete potražiti stručne savjete, a koji vam mogu pomoći ublažiti zdravstvene tegobe ili dovesti svoje zdravstveno stanje u ravnotežu.

Savjetovalište je namijenjeno svima koji žele regulirati svoju tjelesnu masu, svima onima koji se bore s određenom vrstom bolesti poput problema kardiovaskularnog sustava, problema sa štitnjačom, anemijom, bolestima probavnog trakta, bubrega, artritisa, osteoporoze i mnogih drugih te svima onima koji su zainteresirani naučiti nešto više o principima pravilne prehrane.

Na konzultacijama će ispitati vaše prehrambene navike kako bi procijenila nutritivni status, objasniti kakav učinak ima određena hrana na vaš organizam te izraditi plan prehrane po želji koji će vam biti potpora u liječenju bolesti ili održavanju zdravlja.

Moći ćete izmjeriti sastav tijela pomoću dijagnostičke vage koja daje rezultate o udjelu mišićne mase, masnog tkiva, procjenu koštane mase I vode u tijelu, procjenu metaboličke starosti te izračun bazalnog metabolizma.

Nakon određenog perioda možete doći na kontrolni pregled kako bi se provjerio napredak rezultata te se moguće korigirao plan prehrane u skladu s napretkom zdravstvenog stanja.

‘Hiron – savjetovalište za prehranu’, nalazi se na adresi Postolarska 5 u Drnišu. Dodatne informacije možete potražiti na facebook stranici https://www.facebook.com/hiron.nutricionizam.

Ako želite zakazati termin konzultacija, možete se javiti Mariji na broj mobitela 095 395 8735 ili je kontaktirati na e-mail hiron.nutricionizam@gmail.com.

Tagged as

Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian