Radionice za djecu i odrasle, kokteli i svirka uživo – TZ Drniša obilježava Europski tjedan održivog razvoja

- 15. rujna 2022.

Turistička zajednica Grada Drniša prigodnim programom uključila se u obilježavanje Europskog tjedna održivog razvoja, koji pruža priliku da ga se obilježi i kroz umjetnost.

– ‘Ova inicijativa potiče razvoj umjetničkog izražavanja u lokalnoj zajednici. Povezati ćemo to s aktualnom temom branja grožđa te napraviti umjetničke radionice za djecu i odrasle u subotu, 17. rujna 2022. ‘ – poručuje direktorica TZ Drniša Ivana Međušić.

  • RADIONICA ZA DJECU

Radionicu za djecu na temu slikanja u tehnici tempere i zidne boje vodit će naš sugrađanin Alen Sučić, široj javnosti poznat kao jedan od najboljih basista u gradu.

Radionica će se održati na trgu iza zgrade NP Krka s početkom u 18:00h.

Radionica je namijenjena djeci svih uzrasta.

Djecu treba prijaviti na mail adresu info@tz-drnis.hr.

  • RADIONICA ZA ODRASLE

Umjetnička radionica za odrasle, pod vodstvom diplomirane slikarice Katarine Urem održat će se u auli caffe bara Woodstock, gdje će Katarina imati izložbu na temu grožđa i vinograda, a zainteresirani će imati priliku naučiti više o raznim tehnikama slikanja.

Početak je u 20:00h.

  • KOKTELI I SVIRKA UŽIVO

Program se nastvalja od 21:00h koktelima – koje će za posjetitelje spravljati učenici Srednje škole Ivana Meštrovića u Drnišu, a sve pod budnim okom svog profesora, gdina Siniše Jelovčića.

Učenici će pokazati svoje umijeće za koje su nedavno u Zagrebu osvojila drugo mjesto na natjecanju ugostiteljskih škola.

Uz to sve, moći će se kušati i sirevi domaćih proizvođačaite  grožđe iz drniških  vinograda!

Od 22:00h je svirka uživo, okupljene će zabavljati Luka i Anđela, koji će izvoditi hitove pop rock žanra.

FOTO: Mario Sučić

Tagged as

Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian