Stožer civilne zaštite Grada Drniša izdao je preporuke za građane i ugostitelje za Veliku Gospu i blagdan sv. Roka

- 14. kolovoza 2020.

Stožer civilne zaštite Grada Drniša izdao je preporuke u cilju sprečavanja širenja epidemije bolesti COVID -19, na području Grada Drniša za vrijeme trajanja blagdana Velike Gospe i Dana Grada Drniša 15. i 16. kolovoza.

Vlasnicima ugostiteljskih objekata preporuča se rad organizirati na otvorenom uz pridržavanje svih protuepidemijskih mjera i posebnih preporuka i uputa koje su objavljenje na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, te web stranici Grada Drniša.

Načelnik Stožera civilne zaštite Grada Drniša Tomislav Dželalija u svezi preporuka naglašava:

 

Nadalje se preporuča onemogućiti boravak gostiju u zatvrenom prostoru a plesni podij nije dozvoljen:

 

Načelnik Stožera civilne zaštite Grada Drniša Tomislav Dželalija pojašnjava kako su svi koji rade na javnim površinama dužni su poslovanje uskladiti sa uputama i preprukama HZJZ i nacinalnog Stožera civilne zaštite a stožeri, inspektorat i policija će naredna dva dana pojačati nadzor provođenja ovih mjera i preporuka:

 

Starije osobe naredna dva dana trebale bi izbjegavati veće gužve a na mlade se apelira da se ponašaju odgovorno:

 

PREPORUKE: https://www.drnis.hr/aktualno/obavijesti/2934-preporuke-stozera-cz-grada-drnisa-o-provedbi-preventivnih-mjera-za-vrijeme-trajanja-blagdana-velike-gospe-i-dana-grada-drnisa-15-i-16-kolovoza-2020-godine-u-cilju-sprecavanja-sirenja-epidemije-bolesti-covid-19

Foto: Mario Sučić

 

 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian