Stiže preko devet milijuna kuna za unaprjeđenje infrastrukture Poslovne zone Drniš

- 23. siječnja 2019.

Sa ciljem privlačenja novih gospodarskih subjekata, i otvaranja novih radnih mjesta, Grad Drniš u infrastrukturu i opremanje Poduzetničke zone u Drnišu kreće sa ulaganjem od preko 9 milijuna kuna.

Projekt “Razvoj gospodarstva kroz ulaganje u poslovnu zonu Drniš”, Grad Drniš u rujnu 2017. godine prijavio je na Poziv za dostavu projektnih prijedloga “Razvoj infrastrukture poduzetničkih zona”,  za financiranje iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Središnja agencija za financiranje i ugovaranje projekata (SAFU) upravo je donila Odluku o uspješnom prolasku faze provjere prihvatljivosti.
Slijedeća faza je donošenje Odluke o financiranju projekta i potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava.

Vrijednost projekta je 9.140.198,25 kuna, a financirat će se u iznosu od 6.855.148,68 kuna bespovratnih sredstava, što je intenzitet sufinanciranja od 75,00 %, ostatak će financirati Grad Drniš.

– ‘Cilj ovog projekta je unaprjeđenje poslovne infrastrukture u Poslovnoj zoni Drniš, što će omogućiti povećanje broja poduzetnika na tržištu kroz proširenje dostupne ponude i jačanje pozicije lokalne poslovne infrastrukture, kao i povećanje kapaciteta vida co-workinga, a posljedično i nova zapošljavanja’ – priopćeno je iz drniške gradske uprave.


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian