Samo jedna prijava na natječaj – 800 kn odlazi u Siverić

- 27. siječnja 2016.

Foto: Grad Drniš

Okončan je natječaj Grada Drniša za blagdanski najljepše ukrašeni prozor, balkon ili okućnicu. Sudjelovati su mogli svi građani, vlasnici ili korisnici nekretnina na području Grada Drniša. Unatoč poticajnim nagradama (800 kn za prvo mjesto, 500 kn za drugo i 300 kn za treće) kao i dovoljno dugom roku za prijave, na natječaj je pristigla tek jedna prijava. Imenovano stručno povjerenstvo nije imalo puno posla, a zadaća im je bila na licu mjesta dati ocjenu za sveukupan vizualni dojam, veličinu ukrašene površine, zastupljenost tradicionalnih motiva i, dakako, kreativnost onih koji su osmislili ukrašavanje.
Da je bilo više prijava i posjetitelji naše Facebook stranice trebali suprema natječajnim uvjetima, svojim „lajkovima” doprinijeti odabiru najljepših, na način da 50 „lajkova” vrijedi jedan bod. Iako nema glasovanja publike, donosimo fotografije jedine prijavljene okućnice, obitelji Šiklić iz Siverića, kojoj je pripala i vrijedna nagrada od 800 kn. Po priloženim fotografijama vidi se i uloženi trud i kreativnost autora.

A za sve vas neodlučne ili možda „nevjerne Tome” kad je riječ o nagradama Grada ostaje čekati novi natječaj. Nadamo se samo da će ovo postati tradicionalna akcija koja će svake godine biti sve atraktivnija, koja će potaknuti građane da se prijave na ovo natjecanje i pokažu rezultate svog truda i rada koje su uložili u uređivanje svojih balkona, okućnica i prozora. Time daju primjer svim građanima da svojim doprinosom dodatno uljepšaju božićno ozračje u našem kraju.

Foto: Grad Drniš

Foto: Grad Drniš


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Nastavite čitati

Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background