Riječ direktorice

- 5. siječnja 2018.

Poštovani slušatelji, dragi čitatelji Portala Radio Drniša,

Svega par sati programa, ne svakog dana, davne 1972. godine, bilo je dovoljno da se pokrene drniška javnost i da se dokaže kako radio može živjeti i u malim, nerazvijenim sredinama poput naše.
Drniš se tad našao među rijetkim gradovima u Dalmaciji koji su se mogli pohvaliti svojim radijom. Od tada do danas, kad smo duboko zašli u četvrto desetljeće rada, Radio Drniš je, prije svega nošen svojim slušateljima, izrastao u prepoznatljivu instituciju drniškog kraja.

Svakog dana pozdravljajući slušatelje istom pozdravnom špicom Gotovčeva “Ere”, ekipa od svega četvero zaposlenih i nešto više vanjskih suradnika, kontinuirano izvještava o događajima u političkom, gospodarskom, kulturnom, sportskom i sveukupnom javnom životu drniškog kraja.

Cilj je uvijek bio isti – istinita i brza prezentacija lokanih zbivanja, te njegovanje tradicije i kulturnih običaja naše Zagore.

I dalje učinit ćemo sve da budemo dostupni na svakom mjestu i u svakom trenutku.

Radio Drniš želimo još više otvoriti prema slušateljima i poticati ih da se aktivno uključe u kreiranje našeg programa poštujući kulturu javnog dijaloga. Bez dvosmjerne komunikacije s javnošću i bez slušanosti nema ni uspješnosti.

Želja nam je da, osim eterom, ujedno i ovim stranicama prenesemo u svijet sliku o gradu i kraju koju uz naše urednike, reportere, voditelje i tehničare stvarate i Vi – naši vjerni slušatelji.

Ostanite i dalje vjerni drniškom radiju na 89 MHz.

Matilda Jelčić Stojaković
direktorica i glavna urednica Radio postaje Drniš

 


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian