Raspisan natječaj za direktora Turističke zajednice Grada Drniša

- 7. kolovoza 2012.

Nakon što je aktualna direktorica Turističke zajednice Grada Drniša podnijela ostavku na tu dužnost u dnevnom tisku objavljen je natječaj za čelnog čovjeka drniškog turističkog ureda.

Uvjeti su završen preddiplomski ili diplomski sveučilišni studij društvenog ili humanističkog smjera ili geografije, najmanje tri godine iskustva na poslovima u turizmu, aktivno poznavanje jednog svjetskog jezika, te poznavanje rada na računalu. Kandidati trebaju imati i organizacijske sposobnosti te položen stručni ispit za rad u turističkom uredu ili je isti ukoliko ga nema dužan položiti u roku od godine dana od stupanja u radni odnos.

Uz prijavu je potrebno priložiti dokaz o stručnoj spremi, presliku radne knjižice, svjedodžbu o poznavanju stranog jezika, presliku vozačke dozvole B kategorije, i još niz drugih dokumenata poput uvjerenja o nekažnjavanju i domovnice.

Za kandidate koji udovoljavaju uvjetima bit će provedeno i testiranje radi provjere znanja stranog jezika i rada na računalu.

Natječaj je jučer objavljen u dnevnom tisku a otvoren je 15 dana – do 21. kolovoza.

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u roku od dva tjedna.

Drniški turistički ured otvoren je prije tri godine. Ana Lokas bila je prva direktorica. Iza nje su ostali odlični rezultati. Prvi turistički vodič drniškog kraja, turistička karta grada Drniša, šetnica Put sv. Roka, konačno primjereno osvjetljenje i uređenje drniške Gradine, postavljanje smeđe turističke signalizacije i info ploča uz gotovo sve važnije kulturne znamenitosti, info kiosk sa najvažnijim informacijama koje turist treba na zgradi Turističke zajednice te niz organiziranih manifestacija, samo su neki od realiziranih projekata.

Turistička zajednica Grada Drniša bilježi i povećan broj noćenja u drniškom kraju za visokih 67 posto, dok se broj dolazaka u odnosu na prošlu godinu povećao za 18 posto.

Raduje podatak da se povećala i prosječna dužina boravka gostiju na ovom području. U razdoblju od 1. do 27. srpnja prošle godine turisti su na drniškom području prosječno boravili 2.6 dana, ove godine u istom, razdoblju 3.7 dana .

Pokazatelji su to koji potvrđuju da se turistička ponuda grada i drniškog kraja znatno poboljšala.

gradina_osvjetljenje_radio_1


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background