Radionica o EU fondovima sutra u Velikoj gradskoj vijećnici

- 17. kolovoza 2018.

Sutra će se u velikoj gradskoj vijećnici Grada Drniša održati radionicu u organizaciji LAG-a “KRKA”, te u suorganizaciji Ministarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Radionica će se održati s početkom u 15 sati u sklopu prvog dana 5. Međunarodnog Festivala pršuta – Drniš 2018.

Na radionici će biti predstavljeni uvjeti prihvatljivosti i kriteriji odabira u mjerama Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020., koje će prezentirati pomoćnik ministra Krešimir Ivančić, iz Ministarstva poljoprivrede. Također će se govoriti o podnošenju Zahtjeva za potporu za tipove operacija 4.1.1. (ViP i SiP), 4.1.2., 4.1.3. i 4.2.1. (uljare i mljekare), 4.2.2. i 6.4.1. koje će prezentirati Helena Bakota iz Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Ljubica Šolić iz LAG-a “Petrova Gora” govorit će o tipu operacije 6.3.1. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava” – analiza prihvatljivosti korisnika. Posljednja prezentacija biti će ona Zagrebačke Banke d.d. čiji će predstavnici govoriti o programima kreditiranja za male i srednje poduzetnike.

Ivona Malenica voditeljica ureda LAG Krka kazala je više o govornicima i pozvala sve zainteresirane da dođu na radionicu.

-Riječ je o govornicima koji su apsolutno kompetentni za dati sve relevantne informacije zainteresiranim osobama. Obzirom da je ulaz na radionicu slobodan i ne treba se prethodno prijaviti pozvala bi sve one koje zanima bilo što vezano uz program ruralnog razvoja, da prisustvuju na radionici.

Kazala nam je i za koga je namijenjena radionica.

-U tri sata popodne održat će se radionica EU fondovi kao pokretači razvoja ruralnih krajeva. Radionica je namijenjena svim zainteresiranim osobama koje imaju pitanja vezana uz mjere ruralnog razvoja i uz sredstva koja su dostupna kroz razno razne mjere i otvorene natječaje. Koristim priliku da pozovem sve naše sugrađane kao i one koji će ovih dana boraviti u Drnišu da iskoriste priliku i dođu na ovu radionicu.


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian