Pokrenut projekt “Za naš Drniš – ljepši okoliš “

- 22. veljače 2011.

U okviru projekta “Za naš Drniš – ljepši okoliš” već je pokrenutno nekoliko akcija, među njima i akcija “Ne bacaj smeće. Donesi i ti svoje stare električne uređaje” koju je polovicom veljače pokrenuo Grad Drniš u suradnji sa tvrtkom “Sirovina odlagalište” iz Zadra i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje po Drnišu je postavljeno deset kontejnera.

 

Lokacije kontejnera za prikupljanje elektroničkog otpada nalaze se u Vukovarskoj ulici, u ulici Put Knezova, na križanju ulica Petra Preradovića i Bana Josipa Jelačića.  
Zatim u ulicama Kardinala Utješinovića, Petra Svačića, Rudarskoj i Svilajskoj ulici kao i u ulici Antuna Mihanovića – ispred sedmice.  Kontejner je postavljen i ispred stare klaonice u pravcu Veterinarske stanice odnosno u ulici Bruna Bušića, preko puta Šumarije u ulici 142. brigade, te u ulici Put Glavice kod Elektre Drniš.

Cilj je probuditi i svijest građana da stare električne uređaje na bacaju u kontejnere za  skupljanje svakodnevnog komunalnog otpada ili u okoliš. Akcija prikupljanja starih  kućanskih električnih uređaja trajat će do 30. ožujka

Suorganizator ove akcije je komunalno poduzeće Rad, a medijski pokrovitelj Radio Drniš.

 

Uz ovu akciju pokreće se još jedna pod nazivom “Građani grada Drniša, dođite i vi” u kojoj se pozivaju građani da uređenjem svojih okućnica, balkona, sađenjem cvijeća i čišćenjem okoliša  doprinesu ljepšem izgledu svoga grada. Najbolji će biti i nagrađeni.

kontejner


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Nastavite čitati

Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background