PD Promina organizira planinarsku školu za djecu

- 25. rujna 2018.

Planinarsko društvo Promina drugu godinu za redom organizira malu planinarsku školu za djecu do 15 godina starosti.
Predavanja započinju u četvrtak 04. listopada 2018.
– ‘Prošle godine nam je bilo super, sudjelovalo je petnaestak djece. Išli smo na Mosor, Velebit, Dinaru, Prominu, u kanjon Čikole. Program je prilagođen dječjem uzrastu. Predavanja su ovisno o njihovim drugim obavezama i aktivnostima na primjer u glazbenoj školi ili ako pohađaju kakvu sportsku školu. Sve se dogovorimo, uglavnom to bude srijedom ili četvrtom u večernjim satima, a izlet je za vikend, u subotu ili nedjelju ovisno o vremenu’, kazao nam je voditelj škole Josip Gverić.

Dobre cipele i dobar ruksak za početak su poželjna oprema. Na pitanje koliko škola košta i što to sve uključuje Josip Gverić nam je odgovorio:
– ‘Polaznik plaća 200 kn ali ne plaća izlete, osim noćenja na posljednjem dvodnevnom izletu. Uključuje cijena i planinarsku zamku i majicu koju će djeca dobiti. Na izlete putujemo kombi vozilom od društva te u dogovoru sa roditeljima i osobnim automobilima. Vodiči su educirani članovi Planinarskog društva Promina i pripadnici HGSS-a, oni su ujedno i predavači’.

Broj polaznika je ograničen. Prijaviti se treba na broj mobitela 098 965 12 58.
Detaljne informacije su na internet stanici Planinarskog društva Promina

  • Edukacija i upoznavanje djece s prirodom i prirodnim ljepotama planinskih područja te s planinarstvom kao jednog od najzdravijeg i najuzbudljivijeg vida rekreacije.
  • Roditelji su dobrodošli kako na predavanja (posebice prvo) tako i na sudjelovanje u izletima.
  • Provedite nezaboravne obiteljske trenutke u planini

Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian