Ovaj vikend uživajte u Legendfestu u Roškom slapu

- 6. srpnja 2018.

Ovaj vikend 7. i 8. srpnja u Nacionalnom parku Krka, točnije u Roškom slapu, održat će se treći po redu Legendfest. I ove godine organizatori su za vas pripremili brojne aktivnosti, kako za odrasle tako i za one najmlađe.

Ovaj festival ima misiju biti drugačiji od drugih festivala, a nastoji to postići povezujući ljude, kulturu, ali i turiste koji se slučajno ili pak namjerno nađu ovaj vikend u Roškom slapu.

Cilj ovog neobičnog festivala je približiti sve posjetitelje s našom nematerijalnom baštinom, pričama i legendama.

Uspjeh festivala zasigurno se mjeri u broju posjetitelja koji je iz godine u godinu sve veći. Ove godine pripremljen je bogat program koji uključuje izložbe, performanse, radionice poput “Što vile rade kad ne rade?” na kojoj možete naučiti kako izraditi vilinski prah, a osim toga možete uživati u koncertima i predstavama koje su za vas pripremili organizatori Val kulture, Nacionalni park Krka i Parkovi Hrvatske.

Program Legendfesta započinje u 11 sati, a trajat će sve do kasno navečer kada će završiti s koncertima  Plet-a i Kazan benda u subotu, te Elis Lovrić i Cinkuša u nedjelju.

Ono što je važno napomenuti jest da je ulaz u Nacionalni park Krka u Roškom slapu od 17 sati besplatan, a organiziran je i besplatan prijevoz autobusom iz Šibenika (Poljana) u 10 sati i 16 sati.


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian