Ovaj vikend u Drnišu Rock večer

- 9. kolovoza 2018.

Već osmu godinu zaredom u Drnišu se organiziraju Rock večeri, a nastupaju drniški glazbenici i njihovi gosti. Kako nam je kazao Hrvoje Pekas, inicijator ovih događanja, prve večeri u petak, 10. kolovoza nastupit će fusion band iz Zagreba Heat waves koji, uz autorske skladbe, izvodi i obrade poznatih rock standarda.

Središnja večer je u subotu, 11. kolovoza za kada je najavljen nastup 15-ak izvođača. Večer je koncipirana na način da će publika imati priliku uživati u Jazz i Rock izvedbama, a u novoj postavi nastupit će i drniški band Dernis Jam. Najavljen je i nastup jednog novog drniškog banda koji će se po prvi put predstaviti publici.

Koncerti će započeti u 21 sat, a održat će se na ljetnoj pozornici Woodstock. Organizator Rock večeri Hrvoje Pekas iskoristio je priliku i pozvao sve da dođu dati podršku izvođačima i da ne propuste priliku za dobru zabavu.

-Ovim putem pozivam sve prijatelje, sve ljude iz Drniša da dođu na koncerte, u petak i subotu u 22 sata. Ljeto je, dođite uživati, zabaviti se i opustiti se.


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background