Otvorena preuređena velika gradska vijećnica

- 16. prosinca 2015.

Foto: Josip Živković

Nakon punih 18 godina gradski vijećnici su zasjedali u velikoj gradskoj vijećnici. Svečano su je otvorili gradonačelnik Josip Begonja i predsjednik Gradskog vijeća Ante Galić, a blagoslovio drniški župnik fra Petar Klarić koji je gradskoj upravi tim povodom darovao Bibliju poželjevši svim koji će u njoj zasjedati i odlučivati uspješan rad. Vijećnica je obnavljana gotovo 16 godina. U njenu je obnovu najviše utrošeno ove godine 350 000 kuna. Grad je dobio suvremeno opremljeni prostor, a vijećnica će ponovo biti mjesto središnjih drniških okupljanja kao što je bila kroz burnu drnišku povijest. Gradonačelnik Josip Begonja:

{play}images/audio2/Begonja3-16-12.mp3{/play}

Predsjednik Gradskog vijeća Ante Galić također je izrazio zadovoljstvo što je ovaj prostor ponovo priveden svrsi, zahvalivši se posebice gradskim stručnim službama na trudu i zalaganju da se velika gradska vijećnica konačno obnovi. Predsjednik Gradskog vijeća Ante Galić:

{play}images/audio2/Galic-16-12.mp3{/play}

Iako su u ovim kriznim vremenima bili protiv uređenja velike gradske vijećnice i odgodu za neka druga bolja vremena i oporbeni vijećnici, složili su se da je lijepo uređena. Vijećnica HNS-a Vlatka Duilo:

{play}images/audio2/Vlatka2-16-12.mp3{/play}

 Foto: Josip Živković

Foto: Josip Živković

Foto: Josip Živković

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background