Općina Promina traži savjetnika za opće i pravne poslove

- 27. travnja 2020.

Općina Promina raspisala je javni natječaj za radno mjesto savjetnika za opće i pravne poslove na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad u trajanju tri mjeseca.

Traži se visoka stručna sprema, magistar struke ili stručni specijalist pravnog smjera, najmanje tri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, poznavanje rada na računalu, vozačka dozvola B kategorije, položen državni stručni ispit.

Na javni natječaj se mogu prijaviti i kandidati koji nemaju položen državni stručni ispit, uz uvjet da isti polože u zakonskom roku.

Pismene prijave na javni natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta, dostavljaju se na adresu: Općina Promina, Jedinstveni upravni odjel, Put kroz Oklaj 144, 22 303 Oklaj, s naznakom: „Za javni natječaj – Savjetnik za opće i pravne poslove“.

Sa kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja obavit će se prethodna provjera znanja i sposobnosti putem pisanog testa i intervjua. Na provjeru znanja pozvat će se svi kandidati koji udovoljavaju formalnim uvjetima iz natječaja, a na intervju oni koji ostvare najmanje 50 % bodova iz svakog djela provjere na pisanom testiranju.

Natječaj je objavljen na web stranici www.promina.hr

Link je: https://www.promina.hr/naslovna/natjecaji/1249-javni-natjecaj-za-radno-mjesto-savjetnika-za-opce-i-pravne-poslove-1-izvrsitelj-ica-na-neodredeno-vrijeme

 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian