Općina Promina dodjeljuje jednokratne potpore za učenike

- 30. kolovoza 2018.

Općina Promina je početkom tjedna donijela odluku o dodjeljivanju jednokratne potpore za školsku opremu učenicima u školskoj godini 2018./2019. Općina Promina i ove godine, kao što je to radila i proteklih godina, dodjeljuje jednokratne potpore za školsku opremu učenika koji imaju prebivalište na području Općine.

Pravo na potporu isplaćuje se jednom od roditelja, posvojitelju ili skrbniku učenika za dijete koje je redovno upisano u osnovnu ili srednju školu u školskoj godini 2018./2019.. Dijete na dan podnošenja zahtjeva mora imati prijavljeno prebivalište na području Općine Promina, a punoljetni članovi zajedničkog kućanstva na dan podnošenja zahtjeva nemaju dospjelih dugovanja prema Općini Promina ni pravnim osobama u njenom vlasništvu. Potpora koju će učenici dobiti iznosi 1000 kuna po učeniku.

Zahtjev za isplatu potpore podnosi se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Promina, na obrascu koji je objavljen u prilogu Poziva na internet stranici Općine, neposredno ili poštom na adresu: Općina Promina, Put kroz Oklaj 144, 22303 OKLAJ, s naznakom „Zahtjev za isplatu potpore za školsku opremu učenika“ najkasnije do 15. rujna 2018. god.

Uz zahtjev je potrebno priložiti kopiju osobne iskaznice ili uvjerenje o prebivalištu za učenika, kopiju osobne iskaznice podnositelja zahtjeva, presliku rodnog lista učenika, potvrdu osnovne ili srednje škole o redovnom upisu učenika u osnovnu ili srednju školu, izjavu podnositelja zahtjeva o članovima zajedničkog kućanstva, dokaz da podnositelj zahtjeva kao ni drugi punoljetni članovi zajedničkog kućanstva nemaju dospjelog duga prema Općini Promina, ni pravnim osobama u njenom vlasništvu. Također potrebno je dostaviti i broj žiro-računa na koji će se izvršiti uplata.


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian