‘Oluja 2014.’ – vijenci i svijeće za žrtve Domovinskog rata

- 4. kolovoza 2014.

Povodom Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja izaslanstvo Grada Drniša, predvođeno gradonačelnikom Josipom Begonjom zamjenikom Nikolom Lovrićem, te predsjednikom Gradskog vijeća Antom Galićem, sutra ujutro na 19. obljetnicu Vojno-redarstvene operacije ‘Oluja’ podno Spomen križa kraj drniške župne crkve Gospe od Ružarija položiti će vijence i zapaliti svijeće u znak sjećanja na sve poginule branitelje i redarstvenike, te civilne žrtve Domovinskog rata. Poziv za polaganje vijenaca upućen je predstavnicima udruga proizašlih iz Domovinskog rata, predstavnicima policije, vojske i političkih stranaka.

Nakon polaganja vijenaca u Gospinoj crkvi, s početkom u 8 sati i 30 minuta, bit će služena sveta misa za sve žrtve Domovinskog rata.

Izaslanstvo Šibensko – kninske županije, predvođeno županom Goranom Paukom, jutros je položilo vijence i zapalilo svijeće u spomen na poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve u Domovinskom ratu.
Polaganje vijenaca održano je kod Središnjeg križa na šibenskom gradskom groblju Kvanj.
Potom je na Baldekinu kod Spomen obilježja smrtno stradalim hrvatskim braniteljima održana komemoracija.
Vijence su položili i predstavnici Udruga proizašlih iz Domovinskog rata, predstavnici policije, vojske i HRM-a, te predstavnici političkih stranaka.

 


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian