Održan 1. MINIfest Radio Drniša

- 14. kolovoza 2021.

Na Poljani je sinoć održan MINIfest, u organizaciji Radio Drniša a u okviru programa ‘Dječji dani ususret Roku’ Grada Drniša. Natjecanje u pjevanju za djecu do 12 godina. Ukupno je sudjelovalo devet natjecatelja, Nina Marin, Barbara Totić i Antea Peršić, Ela Stojaković, Bruna Matić, Margo Bušelić, Matej Odak, Dalia Vukušić i pobjednik Bepo Mesarić.

 

Djeca su birala pjesme po svom izboru i svi su bili odlični i dobili prigodne nagrade, poklon bonove i slatkiše a pobjednik ruksak za školu i enciklopediju – Knjiga znanja.

Njihov nastup ocjenjivao je žiri: Renata Gaurina i Tea Marin voditeljice Dječjeg zbora Grdelini što već niz godina djeluje pri Pučkom otvorenom učilištu Drniš te Jelena Prpa Vuletić osnivačica i voditeljica Gradskog pjevačkog zbora Neuma:

 

U revijalnom dijelu nastupili su Danira i Lara iz Kulturno umjetničke uduruge Miljvci koje su okupljenima na Poljani pokazali kako se uči plesati kolo.

Iz Osnovne glazbene škole učenik 5. razreda, Frane Vrbatobić, profesora Gorana Stefanovića, svirao je na gitari a iz Splita je bio mali gost reper Šimun Ćevid.

Zahvaljujemo se svima na sudjelovanju.


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian