ODRŽANA SKUPŠTINA N.K. DOŠK. NOVI PREDSJEDNIK MARIO ANDABAKA.

- 13. veljače 2012.

nk_dosk_20091011_1Na sjednici Skupštine nogometnog kluba DOŠK za novog predsjednika izabran je Mario Andabaka, nekadašnji igrač DOŠK-a i dosadašnji član nadzornog odbora. Za dopredsjednika izabran je Vlado Radeljak, dok će dužnost tajnika obnašati Marko Kunac.

Svi su jednoglasno izabrani od strane članova Skupštine DOŠK-a.

Dosadašnji predsjednik Dragan Radeljak podnio je izvješće o radu kluba u 2011. godini, te je istaknuo dobre rezultate prve momčadi u prvom dijelu tekuće sezone, a posebno je izdvojio odličan rad mlađih uzrasta. Klub ima 130 djece koji se natječu u pet kategorija.

Radeljak je zahvalio na suradnji svim članovima uprave, igračima, trenerima, sponzorima, skupštini kluba, roditeljima djece, navijačima, te gradonačelniku Drniša na potpori klubu. Novi predsjednik DOŠK-a Mario Andabaka u planu za 2012. godinu najavio je objavljivanje monografije kluba, koja bi uskoro trebala biti završena, uređenje igrališta, te postavljanje novih sjedalica na tribine, što ih je drniškom klubu poklonio N.K. Dinamo iz Zagreba.

Andabaka je najavio i početak priprema prve momčadi za nastavak sezone u Četvrtoj nogometnoj ligi, a u planu je i upućivanje na školovanje mladih trenera koji bi trebali raditi s mlađim uzrastima. Očekuje dobru suradnju s upravom i vjeruje u bolju budućnost nogometnog kluba DOŠK.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background