Objavljen natječaj za prodaju gradskih parcela mladim obiteljima

- 8. svibnja 2017.

Grad Drniš objavio je javni natječaj za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta u svom vlasništvu mladim obiteljima radi izgradnje vlastitih stambenih zgrada.
Riječ je o sedam parcela u Drnišu, u naselju Pazar, veličine od 700 do 850 metara četvornih. Početna cijena je 220 kuna po metru kvadratnom, a Grad će tu cijenu sufinancirati sukladno donesenom Programu, a najviše do 135 tisuća kuna.
Inače, riječ je o ponovljenom natječaju za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta u vlasništvu Grada Drniša mladim obiteljima radi izgradnje vlastitih stambenih zgrada. Gradonačelnik Grada Drniša Josip Begonja:
{play}images/audio2/Begonja1_Pazar.mp3{/play}
Pod pojmom „mlada obitelj” smatra se ponuditelj i njegov bračni partner pod uvjetom da nisu navršili 41 godinu života te da svoje stambeno pitanje rješavaju stjecanjem vlasništva nad nekretninom po prvi puta. Najpovoljniji ponuditelj onaj tko pored ispunjavanja natječajnih uvjeta ponudi najveći iznos kupoprodajne cijene, a prihvaćenu ponuđenu cijenu treba platiti jednokratno u punom iznosu, najkasnije u roku 30 dana od dana sklapanja kupoprodajnog ugovora.
Što ovaj natječaj znači za mlade obitelji, gradonačelnik Josip Begonja:
{play}images/audio2/Begonja2_Pazar.mp3{/play}
Jednako tako koristi od ovoga natječaja će imati i Grad Drniš u smislu zadržavanja mladih obitelji u Drnišu:
{play}images/audio2/Begonja3_Pazar.mp3{/play}
Dodajmo još da je grafički prikaz s pripadajućim površinama prema Geodetskom elaboratu iskolčenja, sastavni dio natječajne dokumentacije koja se može podići svakog radnog dana u Gradu Drnišu u vremenu od 8 do 13 sati. Odgovorna osoba za davanje obavijesti i razgovor sa natjecateljima je Grozdana Ćevid, stručni suradnik za prostorno uređenje i graditeljstvo.
Cjelokupan natječaj može se pronaći ovdje.


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian