Bogati program “Dana otvorenih vrata EU projekata” u Drnišu

- 9. svibnja 2017.

Najznačajniji europski projekti koji su ostvareni u Šibensko-kninskoj županiji bit će građanima predstavljeni u sklopu manifestacije „Dani otvorenih vrata EU projekata” koju na inicijativu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije koordinira Razvojna agencija Šibensko-kninske županije u svojstvu regionalnog koordinatora, a organizatori su gradske i županijska uprava.
U okviru Europskog tjedna koji se diljem županije odvija do subote, 13. svibnja Drnišani će imati priliku 12. i 13. svibnja posjetiti lokalitete koje je projektom Razvoj turizma na rubnim dijelovima Nacionalnog parka Krka realizirao Grad Drniš. Pročelnica upravnog odjela za gospodarstvo, financije i društvene djelatnosti Ivana Sučić:
{play}images/audio2/Ivana_Sučić_Dani_otvorenih_vrata1.mp3{/play}
U okviru Europskog tjedna u velikoj gradskoj vijećnici u petak, 12. svibnja u 12 sati održati će se predstavljanje europskih projekata koje je Grad realizirao i one koje tek planira realizirati:
{play}images/audio2/Ivana_Sučić_Dani_otvorenih_vrata2.mp3{/play}
Za sve ljubitelje adrenalina najprivlačniji dio ovog Europskog tjedna je u subotu, kada će u kanjonu Čikole biti organizirane besplatne vožnje zipline-om te biciklistička utrka Miljevci-Trbounje:
{play}images/audio2/Ivana_Sučić_Dani_otvorenih_vrata3.mp3{/play}


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian