Objavljen Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Drniša

- 21. travnja 2023.

Komisija za izbor i imenovanje Gradskog vijeća Grada Drniša, objavljuje javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Drniša.

Pozivaju se trgovačka društva, ustanove, udruge, političke stranke, udruge građana, te građani da do 31. svibnja podnesu prijedloge za dodjelu javnih priznanja Grada Drniša .

Prijedlozi se podnose za Nagradu Grada Drniša, plaketu Grada, Grb grada Drniša, priznanje počasnog građanina, te nagradu za životno djelo Grada Drniša.

Javna priznanja mogu biti pojedinačna ili skupna, a dodjeljuju se: pravnim i fizičkim osobama – obrtnicima,  građanima pojedincima, udrugama građana, te ustanovama, radi odavanja javnog priznanja za posebna dostignuća i doprinos od posebnog značenja za razvoj i ugled Grada Drniša, a posebno za uspjehe u unapređivanju gospodarstva, znanosti, kulture, socijalne zaštite i unapređivanja čovjekova okoliša, sporta, zdravstva te drugih javnih djelatnosti.

Javna priznanja Grada Drniša mogu se osobama dodijeliti i posmrtno.

Prijedlozi koji pristignu nakon 31. svibnja 2023. neće se razmatrati. Javna priznanja biti će uručena na svečanoj sjednici Gradskog vijeća koja se održava 16. kolovoza na Dan grada Drniša i blagdan sv. Roka.

LINK za Javni poziv:

https://drnis.hr/dokumenti/javni-pozivi/3948-javni-poziv-za-podnosenje-prijedloga-za-dodjelu-javnih-priznanja-grada-drnisa-6

 

 

 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian