Objavljen foto robot vozača kamiona u koji je ušla nestala Antonia iz Kričaka

- 13. lipnja 2011.

Policijska uprava Šibensko kninska objavila je fotorobot vozača kamiona u koji je ušla 17-godišnja Antonia Bilić iz Kričaka kojoj nema traga od prošlog utorka. Fotorobot možete pogledati na Internet stranicama Radio Drniša.

Policija je izvijestila da je utvrđeno da je Antonia na dan nestanka u Drnišu na Čikolskom mostu stopirajući ušla u šleper s plavom ceradom i bijelom kabinom, a fotorobot vozača kamiona napravljen je na osnovu prikupljenih saznanja i zapažanja građana.

Facebook grupa “Nestala – Antonia Bilić” broji već više od 11 tisuća članova.

Sestre nestale Antonie za vikend su obilazile gradove po Hrvatskoj po kojima su lijepile Antonijine fotografije sa osnovnim informacijama.

Kad je zadnji put viđena, Antonia je nosila bijelu majicu, traperice i zlatne Nike tenisice. Ima crnu kosu, crne oči, visoka je oko 170 cm vitke tjelesne građe. 

Policija i obitelj mole građane da u slučaju bilo kakvih informacija o nestaloj djevojci ili vozaču i kamionu u koji je ušla nazovu obitelj na broj 095 860 0777 ili se obrate službenicima u najbližoj policijskoj postaji te na broj 192.

Osobni opis: muškarac starosti oko 35 godina, crne kratke kose (malo zalizane), blijede puti, tankih usana (najvjerojatnije mu fali 3. zub na gornjoj vilici), izduljenog i koštunjavog lica, upalih očiju, pojačanih obrva sa kvrgavim nosom.

fotorobotantoniabilicpolicja

 MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian