Novosti u Kinu Drniš

- 19. rujna 2017.

Projekcija kino hita “Ono” sinoć je u kino u Drnišu privukla veliki broj naših sugrađana. I tek što je prikazan jedan film, već je najavljen drugi za petak u 18 sati. Riječ je o animiranom filmu Bigfootov sin.

-Radi se o filmu za djecu i očekujemo veliki broj djece , ali i njihovih roditelja. Radimo tako da tjedno idu dva filma za odrasle i jedan za djecu. – kazao nam je ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta Drniš Davor Čupić.

U gotovo godinu dana koliko je Kino-kazališna dvorana Ivana Meštrovića otvorena, održano je na desetke kino projekcija, nemali broj kazališnih predstava i koncerata, pa čak i obilježavanje obljetnice osnutka drniške 142 brigade hrvatske vojske. Ravnatelj Čupić nam je kazao što je sve u planu za narednih nekoliko mjeseci.

-Kada je dvorana otvorena, shvatili smo koliko nam je jedna ovakva dvorana zapravo nedostajala. Planiramo do 20 organiziranih programa svaki mjesec, tome će nam pomoći i novi laserski projektor koji smo dobili u lipnju. Ovo ljeto imali smo priliku vidjeti najrazličitije programe, od kazališnih predstava, do mjuzikla i baletnu predstavu. – kazao nam je ravnatelj Čupić te dodao – Što se tiče neke druge baletne predstave poput Labuđeg jezera ili Orašara, mi to sami ne možemo financijski organizirati, ali ne isključujemo u potpunosti gostovanje ansabla iz Zagreba ili Splita, naravno ukoliko bi nam grad, županija i Ministarstvo kulture osigurali financijsku podršku.

Podsjećamo još jednom u petak u 18 sati imate priliku pogledati animirani film Bigfootov sin, cijena ulaznica je 20 kuna.

Foto: Kino Drniš


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian