Novi/stari predsjednik Savjeta mladih Grada Drniša je Jure Ivić

- 30. prosinca 2011.

fotografijaJure Ivić novi je stari predsjednik Savjeta mladih Grada Drniš, dok je za potpredsjednika ponovno izabrana Luciana Stojaković. Članovi Savjeta su Iva Jelčić, Antonija Močić i Josip Matić. Do izbora novog predsjednika na mandat od dvije godine sjednicom je predsjedavao predsjednik Gradskog vijeća Josip Begonja. U proračunu Grada Drniša za 2012. godinu za Savjet mladih osigurano je 20 tisuća kuna odnosno dvostruko više nego do sada. Pohvalivši rad Savjeta u proteklih dvije godine Predsjednik Begonja istaknuo je kako očekuje još aktivnije sudjelovanje mladih kroz rad Gradskog vijeća.

Begonja je rekao kako očekuje da će uz zabavne i sportske aktivnosti koje Savjet organizira ubuduće biti i edukativnih radionica, posebno onih koje će se baviti problemom ovisnosti.

Gradonačelnik Drniša Ante Dželalija na sinoćnjoj sjednici obećao je daljnju punu potporu Savjetu mladih, kazavši kako je najveći interes lokalne vlasti ne samo da mladi ostanu u Drnišu već i da oni koji su otišli da se vrate.

Nabrajajući neke od aktivnosti koje su u planu za 2012-tu godinu predsjednik Savjeta mladih Jure Ivić istaknuo je “Dane otvorenih vrata” za maturante u svibnju na kojima će im biti prezentirana Sveučilišta u Splitu i Zadru, u lipnju su u planu kulturno umjetničke večeri, u srpnju glazbeno scenske koje će promovirati domaće sastave. U kolovozu u planu je prezentacija Grada Drniša o čemu će govoriti brojni stručnjaci, a u prosincu još jedan košarkaški turnir za mlade kako bi ih se potaknulo da se bave sportom.


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian