Novi igrači i trener za nastavak natjecanja NK Zagore u 3. HNL

- 2. ožujka 2012.

Nakon zimske pauze nastavljaju se natjecanja i u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi, u kojoj se natječe NK Zagora iz Unešića.

Zimsku pauzu iskoristili su za pripreme,

– “Iako smo imali velikih problema zbog vremena, odnosno snijega. Teren je bio prekriven sa 70-tak cm snijega ali uspjeli smo osposobiti pomoćno igralište a vježbali smo i u školskoj dvorani. No nedostaje nam nekih desetak dana rada”, kazao nam je tajnik kluba Valentin Pranić.

Tijekom pauze par igrača napustilo je klub,

– “Što zbog radnih obaveza, što zbog pokušaja u većim sredinama otišli su kapetan Milić, Grbeša, Povijač i Mornar. Stigla su pojačanja: Joško Rajčić i Tvrtko Topić kvalitetna dva drugoligaška igrača, mladi Vladimir Goreta, Marin Šiklić povratnik iz Rudara, u zadnjim trenutcima prijelaznog roka stigao je i stoper Matej Gabrilo. Promijenili smo i trenera. Suradnju sa Davorom Višićem smo sporazumno prekinuli, zbog zasićenja i par loših rezultata, te smo angažirali Sinišu Ćurkovića, koji je vodio primjerice Trogira i Uskoka”, rekao je Pranić.

Što se tiče rezultata u prvom dijelu sezone Pranić je kazao: “Mišljenja je da smo mogli više, neplanirano dvije utakmice smo izgubili kod kuće, sada smo u sredini ljestvice koja je jako zgusnuta sa malom razlikom bodova”.

U nedjelju idu u goste kod jesenskog prvaka, Neretvanca iz Opuzena.

zagora-dinamo


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian