NESTALA ANTONIJA BILIĆ IZ DRNIŠA

- 9. lipnja 2011.

antonija_bilic_nestalaObitelj Bilić iz Drniša policiji je prijavila nestanak 17- godišnje kćeri i sestre Antonije Bilić.

Kako doznajemo od člana obitelji Antonija je zadnji put je viđena u utorak 7. lipnja u deset sati ujutro kako stopira na Čikolskom mostu u smjeru iz Drniša prema Splitu.

Antonija je visoka 180 cm i teška oko 70 kg. U trenutku nestanka na sebi je imala bijelu majicu i traperice, a po zadnjim informacijama signal s njenog mobilnog telefona zabilježen je u Karlovcu istoga dana u 15 sati i 40 minuta.

Obitelj moli da sve koji imaju informacije o ovoj mirnoj djevojci koja se nikada prije nije udaljavala od doma proslijede najbližoj policijskoj postaji ili se jave obitelji na broj mobitela 095/8600-777.

Glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor za Radio Drniš potvrdila je nestanak maloljetnice koji je prijavila djevojčina majka jučer oko 11.50 sati.

Nestala Antonija maturantica je drniške srednje škole, pohađa usmjerenje Trgovca i najbolja je učenica u svom razredu, školsku godinu završila je vrlo dobrim uspjehom. Jučer je trebala predati završni rad. Potječe iz obitelji u kojoj je četvero djece iz Kričaka. Ima brata i dvije sestre.

Policijska uprava Šibensko kninska danas je svim medijima uputila priopćenje u kojemu kažu:

“Prema zaprimljenoj prijavi u Policijskoj postaji Drniš, dana 7. lipnja 2011.g. oko 8.30 sati iz Drniša u nepoznatome pravcu se udaljila maloljetna Antonia Bilić, rođena 22. veljače 1994.g. iz Kričaka, Barišići-Bilići broj 3.

Maloljetna Antonia Bilić je visine oko 175 centimetara, vitke tjelesne građe, duge crne kose, crnih očiju, a u vrijeme nestanka bila je obučena u bijelu majicu kratkih rukava sa sitnim plavim točkicama, plave traperice i tenisice boje zlata, marke „Nike“

Molimo da putem svojih medija, uz objavu dostavljene Vam fotografije,  pozovete građane da u slučaju bilo kakvih saznanja o nestaloj o tome odmah obavijeste najbližu Policijsku postaju ili pozivom na naš broj 192″.MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian