“Nas 4” pobjednici StrettBall turnira Drniš 2014

- 19. srpnja 2014.

Momčad „ Nas 4“( Đuro i Nikola Bjegović, Krste Malenica, Roko Pavelić, Dominik Bašić) pobjednici su trećeg izdanja StreetBall turnira Drniš 2014 koji je održan na igralištu na Podvornici.

Foto: Radio Drniš

U finalu su bili bolji od momčadi 100+ s 2:0 u pobjedama. Treće mjesto pripalo je Smeću koji je bio bolji od Smilja i Bosilja. Sudjelovalo je 8 momčadi podjeljenih u dvije skupine. Igralo se po sistemu svatko sa svakim, dvije najbolje momčadi u skupini plasirale su se u polufinale. Nas 4 su u polufinalu pobijedili Smeće dok je 100 + finale izborio pobjedom protiv Smilja i Bosilja.

Turnir je pratilo dobro ispunjeno gledalište na Podvornici a na samom kraju su uručen i nagrade najboljima. Pobjednicima je pripalo 1000, finalistima 700 i trećeplasiranima 500 kuna. Nagrade je uručio Ante Galić predsjednik Savjeta Mladih grada Drniša, koji je zajedno sa KK DOŠK organizirao ovaj turnir. Đuro Bjegović iz pobjedničke momčadi Nas 4 u izjavi za Radio Drniš kazao je zadovoljan kako su odigrali turnir, i samim osvajanjem, te se nada da će turnir iduće godine biti još bolji i kvalitetniji igrački i organizacijski.
Tajnica KK DOŠK Iva Jelčić istaknula je zadovoljstvo turnirom, za iduću godinu planira još bolju medijsku promociju kako bi turnir dobio na masovnosti i kvaliteti. „ Sve je proteklo fer i korektno, tribine se bile dobro popunjenje a zadovoljni smo što su pobjedu odnijeli domaći dečki iz Drniša, ponikli u našem DOŠK-u, kazala je u izjavi za Radio Drniš Iva Jelčić.
Foto: I.J.

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background