Nakon dva upisna kruga još ima slobodnih mjesta u drniškoj srednjoj školi

- 9. srpnja 2012.

Nakon dva upisna kruga u drniškoj srednjoj školi Ivana Meštrovića popunjena su samo odjeljenja prodavača i elektromehaničara, od 120 oglašenih mjesta popunjeno je njih 103.

Za drugi ljetni upisni krug ostalo je slobodnih 22 mjesta, 11 u četverogodišnjim odjeljenjima i isto toliko u obrtničkim, a danas je zaprimljeno samo pet prijava.

Drniška gimnaziji ostala je nepopunjena, danas nije bilo prijava pa su ostala tri slobodna mjesta za jesenski rok, a nepromijenjen ostaje i bodovni prag od 54 boda.

Ekonomsko usmjerenje ima još jedno slobodno mjesto jer danas je zaprimljena jedna prijava, prag je 42 boda.

Za četverogodišnje usmjerenje elektrotehničara nije danas bilo zainteresiranih učenika pa za jesen ostaje 6 slobodnih mjesta i bodovni prag od 38 bodova.

Najviše je danas prijava bilo za trogodišnje usmjerenja. Za zanimanje poljoprivredni gospodarstvenih stigle su tri prijave a slobodna su još dva mjesta, dok za bravara stigla je jedna prijava pa za zadnji upisni rok ostaje 5 mjesta.

U obrtničkim usmjerenjima nema bodovnog praga nema.

Objava rezultata drugog upisnog kruga je sutra, a upisi u srijedu.

U jesenskom upisnom roku točan broj nepopunjenih upisnih mjesta i rokovi bit će objavljeni najkasnije do 19. kolovoza. Prijave za upis bit će 20. kolovoza.

srednja_skola


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian