Na malonogometnom turniru ‘Hrvatski vitez Niko Cigić’ Pakovčani obranili naslov

- 24. lipnja 2013.

PAKOVO SELO OSVOJILO MALONOGOMETNI TURNIR „Hrvatski vitez Niko Cigić”
Pobjedom ekipe Pakova Sela i obranom naslova pobjednika završen je sedmi po redu memorijalni malonogometni turnir „ Hrvatski vitez Niko Cigić” u Pakovu Selu.
Turnir je igran u spomen na Niku Cigića smrtno stradalog hrvatskog branitelja u oslobodilačkoj akciji na Miljevcima. Na turniru je sudjelovalo 24 ekipe a igralo se na igralištu Športskog centra „Ljučica”. Pakovo Selo je u finalu bilo bolje od Otavica rezultatom 3:2 unatoč vodstvu Otavica od 2:0 deset minuta prije kraja susreta.
Treće mjesto osvojila je momčad Mirlović Zagore pobjedivši boljim izvođenjem penala 3:1 momčad Crnice nakon što u regularnom dijelu utakmice nije bilo golova. Osim pehara i medalja najboljima izabrani su i najbolji igrač, vratar i strijelac kao i nagrada za fair-play.

REZULTATI:
POLUFINALE:

MNK MIRLOVIĆ ZAGORA- MNK OTAVICE 1-6
MNK CRNICA- PAKOVO SELO 3-5

UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO:
MNK MIRLOVIĆ ZAGORA- MNK CRNICA 0-0 (3-1)

REVIJALNA UTAKMICA ŽENSKIH SELEKCIJA
PAKOVAČKE KOKICE- SELEKCIJA DALMACIJE 2-2

FINALE
MNK OTAVICE- PAKOVO SELO 2-3

NAJBOLJI IGRAČ: TOMISLAV MILJAK( MNK OTAVICE)

NAJBOLJI VRATAR: MARKO MIHALJEVIĆ( PAKOVO SELO)

NAJBOLJI STRIJELAC: ANTONIO BUMBAK( PAKOVO SELO)

FAIR-PLAY EKIPA: KONJEVRATE
Organizatori su izrazili zadovoljstvo ovogodišnjim izdanjem turnira i samom posjećenošću gledatelja. U sjajnoj atmosferi završnu večer na tribinama je popratilo više od 1000 gledatelja.
Nagrade najboljim momčadima i pojedincima uručili su gradonačelnik Drniša Josip Begonja, potpredsjednik Gradskog Vijeća Grada Drniša Ante Pleadin i Petar Cigić, otac Nike Cigića. Po okončanju turnira organizator je za sve sudionike turnira priredio svečani domjenak.
I ovogodišnji memorijalni malonogometni turnir u Pakovu Selu organiziralo je Športsko-rekreativno društvo ‘Hrvatski vitez Niko Cigić’.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background