Karalići najbolji na Miljevačkom prvenstvu 2013.

- 23. lipnja 2013.

Pobjedom ekipe Karalića završilo je ovogodišnje Miljevačko prvenstvo koji je održano u povodu 21. godišnjice oslobođenja Miljevaca . Karalići su u finalnoj utakmici bili uvjerljivi protiv ekipe Bogatića i pobijedili rezultatom 7:1. Rezultat utakmice govori u prilog tome da je finale proteklo bez velike neizvjesnosti u konačnog pobjednika i da su Karalići superiorno osvojili ovogodišnje prvenstvo Miljevačkih sela.

U utakmici za treće mjesto ekipa Ključa pobijedila je Kaočine sa 7:3. Turnir branitelja osvojili su Šibenčani koji su u finalu bili bolji od Miljevaca s 3:0 dok je treće mjesto pripalo braniteljima Ružića koji su boljim izvođenjem penala pobijedili Unešić. Regularni dio utakmice završen je bez pogodaka.

Na turniru djece miljevačkih sela najuspješniji su bili Širitovci koji su u finalu turnira djece pobijedili Karaliće s 2:0, dok su treće mjesto osvojila djeca iz Kaočina.

Završnicu turnira pratio je veliki broj gledatelja za koje je organizator osigurao i bogate nagrade. Završnica i cijeli turnir odigran je na igralištu osnovne škole u

Drinovcima a i ove godine sve je organiziralo Športsko- rekreativno društvo Miljevci.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background