Mlada drniška karatašica Anamarija Jukica uzela broncu na turniru u Zagrebu!

- 19. travnja 2016.

Novi uspjeh ostvarila je Anamarija Jukica članica karate kluba Drniš koja je kao jedina iz Drniša nastupila proteklog vikenda na 17. po redu memorijalu za poginule bojovnike grada Zagreba.

U kategoriji učenica uzela je brončanu medalju i još jednom u naš grad donijela medalju. Anamarija je broncu osigurala u repesažnoj borbi a prije toga je poražena u polufinalnoj borbi te je ostala bez mogućnosti borbe za zlatno odličje. Zasigurno joj je ovaj uspjeh i rezultat sjajna utjeha s obzirom da nije uspjela uzeti medalju na državnom prvenstvu koje je za karate klub Drniš bilo jako uspješno. Ovo će joj jako dobro doći kao priprema za iduću godinu i lov na medalju na državnom prvenstvu iduće godine.

Uskoro drniški karataši uz redovno kolo svoje ige, imaju i nastup na kupu Jadrana u Splitu koje se trebalo održati početkom travnja ali je odgođeno za 8. svibnja.

Anamariji čestitke na još jednoj medalji i želimo kako njoj tako i ostalim članovima karate kluba Drniš puno novih uspjeha i medalja u svakom idućem natjecanju, počevši od kupa Jadrana.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background