Mirlović Zagora proslavila županijski malonogometni naslov!

- 17. ožujka 2016.

Foto: MNK Mirlović Zagora

Malonogometaši Mirlović Zagore završili su sezonu županijske malonogometne lige kako i dolikuje prvacima – pobjednički. U 18. kolu su sa 5:2 slavili protiv Primoštena uz dva gola Radeljaka a po jedan su dodali Burilović, Blaić i Serajlić. Dvoranom na Baldekinu nakon zadnjeg sudačkog zvižduka potekla je pjesma Zagora me rodila i slavlje za osvojeni naslov, drugi županijski moglo je početi. Trener Joško Nakić i njegovi igrači pokazali su najkonstatniju i najbolju formu tokom sezone i 18. kola. Pa iako je u drugom dijelu u jednom trenu izgubila prvo mjesto od momčadi Banzoga, Mirlović Zagora nije popustila i postali su najbolja malonogometna momčad županije. Zasluženost naslova Mirlović Zagore gostujući u našem programu i sportskoj emisiji Poluvrijeme istaknuo je i predsjednik kluba Ive Nakić. “Našem naslovu nema prigovora, po meni smo ga mogli i ranije osigurati no nismo iz nekih nenogometnih razloga. Naslov je time još i slađi. Imali smo po svemu najbolju momčad i igrače”. istaknuo je predsjednik MNK Mirlović Zagora Ive Nakić. Pehare i medalje dodijelili su Ante Kulušić, dopredsjednik HNS-a i Hrvoje Kulušić, tajnik Županijskog nogometnog saveza.

Ako se zna da je ova godine i novoformirana ženska ekipa Mirlović Zagore nastupila na tri turnira premijernoga prvenstva Hrvatske kao najmlađa ekipa, ova sezona za Mirlović Zagoru može zaista dobiti odličnu ocjenu. ” Izuzetno sam zadovoljan nastupom i ženske ekipe na prvenstvu Hrvatske, ipak je to prva liga”, ponosan je na i žensku ekipu predsjednik Nakić. Mirlović Zagora nastupila je i već tradicionalno na turniru u Njemačkoj u organizaciji tamošnje Hrvatske zajednice i uzela treće mjesto.
Sve čestitke Mirlović Zagori na sjajnoj sezoni a nadajmo se da iduća može biti i još bolja, iako je uvijek najteže braniti osvojene titule i naslove.

Igrači i stručni stožer MNK Mirlović Zagora u sezoni 2015/16:

Josip Jurić, Josip Burilović, Mladen Burilović, Antonio Radeljak, Antonio Blaić, Edi Maretić, Luka Serajlić, Milan Slavica, Ivan Pastuović, Ante Maleš, Mario Malada, Mile Ćaleta. Ante Goreta. Trener Joško Nakić, Pomoćni trener: Ante Grandeš.

Foto: MNK Mirlović Zagora


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background