Grad Drniš objavio natječaj za studentske stipendije

- 16. ožujka 2016.

Grad Drniš upravo je objavio dva Natječaja za studentske potpore za ovu akademsku 2015./2016. godinu.

Dodijelit će se ukupno 16 stipendija studentima slabijeg imovinskog stanja i darovitim studentima.

Deset studenta potpore će u iznosu od 5.000,00 kuna dobiti prema kriteriju materijalnog položaja i socijalnih uvjeta, dok šest studentskih potpora takođeru iznosu od 5.000,00 kuna dijele se prema kriteriju visokog prosjeka ocjena.
I to dvije studentske potpore za studente koji prvi put upisuju prvu godinu studija i četiri studentske potpore za studente koji prvi put upisuju drugu, treću, četvrtu, petu i šestu godinu studija.

Pravo na potporu može ostvariti student hrvatski državljanin s prebivalištem na području Grada Drniša koji ima status redovitog studenta, nema dostatnih materijalnih sredstava za školovanje, ne prima drugu vrstu novčane potpore ili stipendije, odnosno student koji imavisok prosjek ocjena.

Pravo na potporu ne mogu ostvariti studenti sa navršenih 26 godina života, izvanrednistudenti, studenti na privatnim visokim učilištima ni apsolventi. Prijave s kompletnom dokumentacijom dostavljaju se u zatvorenoj kuverti na adresu Grada Drniša u roku od 15 dana od dana objave natječaja na oglasnoj ploči Grada Drniša i Internet stranici Grada Drniša gdje možete vidjeti i sve podrobnije informacije o uvjetima Natječaja.

studentske-stipendije


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background