Konačno uređen Društveni dom u Gradcu

- 27. studenoga 2014.

Foto: Općina Ružić

Nakon više od 20 godina od devastiranja i uništenja u Domovinskom ratu Općina Ružić uspjela je realizirati projekt unutarnjeg uređena Društvenog doma u Gradcu, nekadašnjeg središnjeg mjesto okupljanja generacija Petropoljaca. Uređenjem je obuhvaćeno 280 četvornih metara unutarnjeg prostora,gdje su uređena tri sanitarna čvora i čajna kuhinja, a ostatak prostora čini polivalentna dvorana u kojoj će se ovih dana ugraditi i pozornica. Radove su izvodili djelatnici tvrtke „Geo-punat” iz Drniša ,a trajali su 40 –tak radnih dana.

„Vrijednost izvedenih radova je 280.000,00 kuna od čega je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU sudjelovalo sa 186 000,00 kuna, a ostatak je iz svog proračuna pokrila Općina Ružić.

Predstoji još iznaći sredstva za opremanje polivalentne dvorane . Uređeni Društveni dom ponovo će otvorit vrata za mlade kao i za sva društvena događanja u Općini Ružić. To će biti i mjesto za rad Etno udruge Petrovo polje”, kazao je za Radio Drniš načelnik Općine Ružić ,Josip Sučić.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Nastavite čitati

Prethodna objava

Marta Perlić


Thumbnail

Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background