KK Alkar osvajač Kupa grada Drniša, DOŠK završio treći!

- 5. lipnja 2014.

KK DOŠK organizirao je uz pokroviteljstvo Gradskoga vijeća grada Drniša, turnir za mlađe kadete godišta 2000-o pod nazivom Kup grada Drniša koji se 31. svibnja i 1-og lipnja održao u dvorani drniške osnovne škole.

Foto: KK DOŠK

Pobjedu su odnijeli mlađi kadeti KK Alkar pobjedivši u finalu Dražen Petrović sa 62:50. Uz domaćina DOŠK-a nastupili su i KK Solin, KK Alkar, KK Trogir, KK Cetina Trilj i OKK Dražen Petrović. Mladi drniški košarkaši predvođeni sjajnim Martinom Klepom na kraju su osvojili treće mjesto pobjedivši Solin 52:34. Peto mjesto osvojila je Cetina iz Trilja dok je posljednji šesti bio Trogir. Izabrana je i najbolja petorka turnira koju čine Ivan Jurela i Marko Žuljević iz Alkara, Gianluca Pemma i Roko Lozić iz Dražena Petrovića i Martin Klepo iz DOŠK-a. Za najboljeg igrača turnira izabran je Marko Žuljević iz Alkara dok je najbolji izvođač trica Roko Lozić iz Dražena Petrovića. Medalje i pehare najboljim momčadima i pojedincima podjelili su predsjednik Gradskog Vijeća Ante Galić. gradonačelnik Josip Begonja i čelnici KK DOŠK predsjednik Dario Lapić i tajnica Iva Jelčić.
A predstojećeg vikenda(6- 8.lipnja) pred mlađim kadetima DOŠK-a je novi turnir. Nastupaju u Šibeniku na turniru koji se igra u čast Dražena Petrovića. Predviđeno je i polaganje vijenaca na spomenik Draženu kod dvorane na Baldekinu od strane svih sudionika ovoga turnira. O rezultatima i uspjehu DOŠK-ovih kadeta izvjestit ćemo u našem programu.

Foto: KK DOŠK

Foto: KK DOŠK

Foto: KK DOŠK

 


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian