Kevića strana konačno će biti završena sljedeći tjedan

- 29. kolovoza 2012.

Radovi na Kevića strani u Drnišu trebali bi biti okončani ovoga tjedna a sljedeći tjedan će se pristupiti asfaltiranju prometnice, doznajemo od Ivana Braovca, šefa gradilišta u Drnišu iz tvrtke izvođača “Vodotehnike”.

– “Zemljani radovi i priprema za asfaltiranje gotovi će biti do kraja tjedna. Sljedeći tjedan slijedi asfaltiranje, očekujemo da će do kraja narednog tjedna prometnica biti puštena u promet. Radovi su se odužili i sporo tekli zbog konfiguracije tla u Drnišu, kakvu nismo očekivali, no konačno su privedeni kraju. Ipak s obzirom na broj instalacija koje smo zatekli prilikom kopanja ceste, koje smo morali rekonstruirati odnosno izvesti nove zapravo se radovi i nisu odužili, kazao je Braovac.

Prema njegovim riječima nakon što sljedećeg tjedna bude asfaltirana Kevića strana pristupit će se i sanaciji lokalnih gradskih prometnica istočnog dijela Drniša, oko crkvi sv. Roka i sv. Ante. Braovac naglašava da bi asfaltiranje tih prometnica za vrijeme dok se radi Kevića strana dovelo do potpunog prometnog kolapsa.

– “To bi trebalo biti gotovo do sredine rujna. Nemoguće je bilo raditi sanaciju na obje strane jer bi potpuno zatvorili komunikaciju između donjeg i gornjeg dijela grada”, istaknuo je Braovec.

Slijedi početkom rujna kopanje ulice Petra Svačića odnosno prometnice prema Trbounju.

Radovi na toj trasi trebali bi prema planu i programu biti gotovi do 15. listopada i posljednji su koji uključuju kopanja i zatvaranja županijskih prometnica u okviru projekta izgradnje gradskog kolektora, doznajemo iz Vodotehnike. Zadnja na redu gradskih ulica je lokalna cesta kod Doma zdravlja Drniš.

radovi-kevica-strana


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background